Scherpenbergsebaan 2

4722 AX Schijf


0165 344 499


06 1560 7071


info@drukkerijstruijs.nl

Volg ons op FacebookOnze service

Particulier drukwerk

U kan bij ons terecht voor prive drukwerk zoals:

geboortekaartjes, jubileumkaarten, uitnodigingen, trouwkaarten of rouwkaarten.


Eigen ontwerp

Wij kunnen uw eigen ontwerp drukken. Denk hierbij aan een kaart met eigen foto. Wij begeleiden u bij het ontwerpen van het drukwerk. U bent vrij in de tekstsamenstelling van uw prive drukwerk. U krijgt een gratis proef vanuit de printer met het door u uitgezochte lettertype. Bestel tijdig dan kunnen we alvast de drukproef voor u drukken. Informeer naar onze voorwaarden.


Uit modellenboek bestellen

Wij beschikken over een uitgebreide collectie en kunnen uw kaarten drukken naar wens in

alle stijlen. Wanneer u een kaart naar wens heeft gevonden, maken wij een proefdruk met uw persoonlijke tekst. De modelboeken zijn voorzien van een prijslijst.

Bij geboortekaartjes geeft u na de geboorte de juiste gegevens door en in de meeste gevallen zijn de kaartjes dezelfde dag nog klaar!


Online bestellen

Online bestellen kan heel simpel. Alle kaartencollecties zijn te zien door op één van de  knoppen hiernaast te klikken. Heeft u nu een leuk kaartje gezien, dan kunt u een gratis proefkaartje aanvragen. U heeft de mogelijkheid tot het aanvragen van maximaal 3 proef kaarten. Deze kunt u bij ons laten voorzien van persoonlijke teksten.


Kwaliteit en service

Informeer naar onze aanleverspecificaties en voorwaarden.


Mochten er nog vragen zijn, dan staan we altijd klaar om u te helpen. U kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer 0165-344499 of mailen naar info@drukkerijstruijs.nl.


• Scherpe prijzen

• Snelle levering

• Bezorging met eigen transport

• Online offerte aanvragen

Online bestellen